Milyen előnyei vannak, ha minket választ?

Jelentkezzen most!Készen áll a kezdésre? 1 kattintás és már úton is van a biztos, jövedelmező nyelvtudás felé! Töltse ki a jelentkezési lapot és munkatársunk max. 72 órán belül felkeresi Önt!

Jelentkezek a nyelvtanfolyamra!

A tanfolyam menete


Jelentkezek a nyelvtanfolyamra!

 

Igen, szeretnék németül tanulni!
Mi a következő lépés?

 

 • Kérjük, először tekintse meg német nyelvi képzéseinket vagy vendéglátósoknak szóló akciónkat!
 • Regisztráljon ingyenesen honlapunkra, hogy könnyebb legyen a kommunikáció.
 • Vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki a Jelentkezési lapot
 • Mi tájékoztatjuk a lehetőségekről, és online ingyenesen felmérjük német nyelvtudását, ami maximum 20-30 percet vesz igénybe.
  Ez azért szükséges, hogy az Ön számára a lehető legjobb nyelvtanfolyamot javasolhassuk. Az ingyenes online szintfelmérés két részből áll:
  a.)   Írásbeli teszt
  b.)   Szóbeli felmérés
 • A felmérést végző tanár kiértékeli a teszt eredményeit, és ezek alapján javaslatot teszünk, melyik az Ön igényeire szabott legjobb német tanfolyam.
 • A javaslat elfogadását követően felnőttképzési szerződést kötünk Önnel.
  A német nyelvtanfolyam megkezdésének feltétele, hogy rendelkezzen az azok megkezdéséhez szükséges nyelvi szinttel.Egy példa: Ha Önnek az ingyenes német nyelvi szintfelmérésnél az eredménye nem éri le az alap szintű nyelvtudást,(itt nézheti meg az egységes Europass nyelvi szinteket), nem kezdhet meg egy középhaladó német tanfolyamot, melynek feltétele a közép szintű nyelvtudás.
 • Ha megtörtént a tanfolyam díj befizetése, és az ezt igazoló dokumentumot, illetve a kitöltött, aláírt felnőttképzési szerződést visszajuttatja hozzánk (bescannelve e-mailben, vagy postai úton) az előre egyeztetett időpontban és megbeszélt órarend szerint elkezdődik az oktatás.
  A tanfolyamhoz szükséges tananyagot igény esetén eljuttatjuk Önhöz postai úton.
  A könyv/ek árát  utánvétellel kell fizetni!Konkrét német nyelvtanfolyamok logo

Fontos, hogy Ön jó minőségű széles sávú internet kapcsolattal rendelkezzen a szintfelméréstől kezdve egészen a tanfolyam befejezéséig,
mivel az oktatás online, egy tapasztalat tanár segítségével zajlik!

Hogyan zajlanak az órák?

 • Mindig az oktató hívja Önt egy általunk létrehozott Skype vagy Google hang-out fiókon keresztül, illetve  egyéb video-hívásos rendszerrel
  a leegyeztetett órarend szerint.
  A tanfolyamokat teljes egészében rögzítjük, hogy azok minősége folyamatosan magas színvonalú és könnyen fejleszthető legyen .
  Kérjük, legalább 10 perccel az órakezdés előtt jelentkezzen be.
 • Végigveszik a tanárral az aznapi tananyagot (a kiválasztott német tanfolyam pontos felépítését elküldjük Önnek tájékoztató e-mailben). A tananyag főként beszédre és kidolgozott szituációkra alapul, hiszen az a legfontosabb, hogy megtanuljon beszélni és ezt külföldön alkalmazni is tudja. Természetesen írásban is dolgoznak majd az oktatóval, mert ezt az oldalát is meg kell ismernie a nyelvnek, az írás gyakorlását és elsajátítását főként a szöveges feladatok megoldásával érheti el.
 • Egy tanóra 50 perces, így lehetősége van Önnek és a tanárnak is az órák között 10 perces szüneteket tartani. Az óráinkat pontosan dokumentáljuk, haladás szerint; Ön is jelenléti ívet ír alá minden megtartott óra után.
  Az oktatónk és az Ön számára is lesz egy előre, a megbeszélt haladás szerint kitöltött jelenléti ív.
  Ezt Önnek minden tanítás végén alá kell írnia, illetve oktatónk is így tesz. A jelenléti ívet csak  az oktató módosíthatja.
  Hetente egyszer, Ön köteles az addig aláírt jelenléti ívet bescennelni és az info@nemetnyelvtanulas.net e-mail címünkre elküldeni, vagy postai úton a 8200 Veszprém, Alsóerdő u. 4/f címre.
 • A szerződésben rögzített órák maximum 10%-a mondható le és pótolható be a szerződés lejártát követő héten.
  Az órák időpontját 12 tanóránként maximum egyszer lehet megváltoztatni, és ezt legalább 48 órával a változtatást megelőzően jeleznie kell számunkra írásban.
  E-mailben az info@nemetnyelvtanulas.net vagy SMS-ben a +36-20-430-2175- as számra,  nevével és a kért változtatással és az új időponttal.
  Amennyiben nem tudja végigcsinálni a tanfolyamot a szerződésben rögzítettek szerint, nem számlázzuk ki a teljes tanfolyam díjat, csak a ténylegesen megtartott órákat; és a fennmaradó óraszám összegét visszatérítjük önnek 30 napon belül. Kivételt képeznek a tanuló hibájából meghiúsult tanfolyamok (részletek a felnőttképzési szerződésben)
 • A tanfolyam végeztével ismét egy ingyenes tudásfelmérést tartunk.
  Senkinek nem kell megijednie, ez nem vizsga, de ahogy Ön is, mi is szeretnénk látni a fejlődés mértékét.
  Amennyiben szükségesnek ítéljük meg, a felmérés után javasolunk plusz órákat, illetve Ön is jelezheti felénk, ha úgy érzi, lenne, amit szívesen megismételne.
  5-10-15 plusz órát vehet  az elvégzett tanfolyam után, ha szeretne.
 • A tanfolyam után megkérjük Önt, hogy értékelje tanfolyamunkat egy rövid kérdőív segítségével.
 • Elküldjük Önnek a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványt és a tanfolyam díjának számláját.
 • Ha felkészült, akkor irány külföld, hogy kamatoztassa a tudását! Ajánljuk Önnek cégünk egy másik szolgáltatását, amivel külföldi munkához juthat!

Mivel hivatalos felnőtt képzők vagyunk, a minőség és a korrektség garantált!
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00844-2012

Biztosan Ön is tudja, hogy a nyelvtanulásba érdemes időt, energiát és pénzt fektetnie, hiszen ez  jövedelmező befektetés.

Mi ehhez nyújtunk segítséget.

 

 

Jelentkezek a nyelvtanfolyamra!

 

 

Kérdése van? Írjon nekünk:

Érdekli a tanfolyam? Kérem töltse ki az alábbi űrlapot!

Az Adatvédelmi Nyilatkozat megtekintése

 Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam, megértettem és elfogadom!

captcha